Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire

de ionix in Pizza, 4 Sep 2010 | 8043 vizualizari

COMENTARII (11)

Miha 1

04.09.2010, 11:14

Pizza de la tara? Adica-i taranca?

Rocsi 1

04.09.2010, 11:20

ionix 1

04.09.2010, 11:21

aham aham... ingredientele de baza ce dau gustul ei, adica branzeturile, sunt de la tara --> e pizza taraneasca... stai stai, ca vin si cu alte chestii taranesti dar in cateva zile, mi-e lene azi

ionix 1

04.09.2010, 11:21

@Roxy... ce-s fata maimutoii aia??? ti-e lene sa scrii?

Rocsi 1

04.09.2010, 11:50

nu imi elene...dar nu stiu ce sa mai zic,,sunt si putin obosita k doar stii kt am muncit zilele astea...da imi place ce ai facut

ionix 1

04.09.2010, 11:52

hai ca suntem amandou frante... la somnic cu noi

Rocsi 1

04.09.2010, 13:43

poate tu somn..eu curatenie,mai am de facut gem si azi...am ce face

ionix 1

04.09.2010, 15:58

eu nu pot dormi... ma doare capu' de mor

Corinuta 1

04.09.2010, 19:33

Ce idee buna! In vas de yena....

nadina73 1

04.09.2010, 20:52

aha deci ai facut doua una pt mine adica su`per buna vin inarmata uite

Julie 1

06.09.2010, 13:41

si eu vreau pizza!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ciuperci si sunca