Pizza vegetariana à la Veneţia

de Mihaela11_jo in Pizza, 7 Ian 2011 | 5243 vizualizari

COMENTARII (22)

Miha 1

07.01.2011, 10:02

Am facut si eu pizza cu za'atar. Taaare buna!

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 10:08

Multumesc Miha

Cris2711 1

07.01.2011, 10:09

bunatate de Pizza

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 10:11

Criss

LUK 1

07.01.2011, 10:19

super arata!

Ina 1

07.01.2011, 10:19

silvi0ara 1

07.01.2011, 10:33

Tare buna si frumoasa.

MIUTA 1

07.01.2011, 10:33

foarte interesanta reteta,super

zaharia_mihaela2005 1

07.01.2011, 10:52

aziz 1

07.01.2011, 10:54

fata la noi este o planta care se numeste zaatar nu e un amestec

adriana_bobu 1

07.01.2011, 10:56

RuxyRux 1

07.01.2011, 10:56

O reteta deosebitaa!!!

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 12:11

Multumesc LUK
Ina
SilviOara
Multumesc miuta
Mihaela
Adriana
Ruxy

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 12:17

Draga Mona,
Si la noi creste planta verde "za'atar"
- "za'atar ahdar"-, sau mai precis oregano.
De asemenea la "atar"( pentru felete care nu traiesc in lumea araba este un magazin de plante si condimente, un fel de plafar) sau la supermarket se gaseste condimentul uscat , al carui compozitie am descris-o.
Condimentul "za'atar" se foloseste la diferite mancaruri si aluaturi, dar si simplu se mananca cu lipie araba , inmuiata in ulei de masline si apoi in "za'atar"- de unde si numele de "mancarea arabului sarac".

nadina73 1

07.01.2011, 13:46

super e la favo

kamy 1

07.01.2011, 15:35

acum dupa sarbatori ce bine pica super

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 21:19

Multumesc Nadine

Mihaela11_jo 1

07.01.2011, 21:19

Kamy am facut 4 pizze

nina46 1

08.01.2011, 06:29

minunat la superlativ !!!! ce poate fi mai bun si mai sanatos !

Mihaela11_jo 1

08.01.2011, 09:05

Multumesc Nina

Bucataras Medi 1

09.01.2011, 10:58

apetisanta...................

Mihaela11_jo 1

09.01.2011, 21:28

Multumec medi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu aluat maturat