Placintele impletite cu branza si stafide

de anisoara in Prajituri, 7 Iul 2010 | 12340 vizualizari

COMENTARII (15)

ela 1

07.07.2010, 15:06

buneeeeee.....dar inca nu ai furculite trebuie sa revin,dar pana atunci mananc cu mana

lia maria 1

07.07.2010, 15:34

arata tare bine

lia maria 1

07.07.2010, 15:35

si am reusit sa pun si furculitele

mena29 1

07.07.2010, 15:48

Dupa asa placinte chiar nimic nu-ti mai doresti

marieta 1

07.07.2010, 16:01

buna tare

silvi0ara 1

07.07.2010, 16:59

Frumoase si bune.

Julie 1

07.07.2010, 18:21

Ce inventiva esti,Anisoara!Tare bine arata! As manca si eu o impletitura !

Bucataras Medi 1

07.07.2010, 19:11

cred ca sunt delicioase...........

anisoara 1

07.07.2010, 21:39

Fetelor va multumesc pt apreciere si furculite, si va asigur, ca sunt la nebunie de gustoase. Nu te mai opresti.

Rocsi 1

07.07.2010, 21:53

mai draga anisoara faci niste bunatati de nedescris

anisoara 1

07.07.2010, 23:50

Rocsi,

Laly 1

08.07.2010, 00:13

Anisoara da numai bunatati ai facut.Staula rand si pentru o placinta

adry88 1

23.05.2011, 15:50

foarte bune

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:14

ce frumoase sunt

nico_72 1

13.02.2013, 01:18

Aceste placintele le-am facut in aceasta seara,sunt bune rau !
Anisoara,multumesc din suflet pentru reteta !
PS.Vreau sa fac o mica precizare,la aluatul dospit " mod de preparare " ai uitat sa spui cand se pune uleiul.Eu am realizat ca nu am pus ulei dupa ce aluatul era deja crescut....l-am pus,am mai framantat putin,am mai lasat putin la dospit si a fost OK.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura din albusuri cu cacao si stafide