Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 3776 vizualizari

COMENTARII (16)

- Andreea - 1

02.01.2013, 17:32

servesc din fiecare mai putin din cei cu singe ...mie imi place carnea mai prajita...

cristeena20 1

02.01.2013, 17:39

..asa ziceam si eu pana am degustat dina ceste minunatii

adnia 1

02.01.2013, 17:46

like!

portiadelumina 1

02.01.2013, 17:51

Minunat platou Cristeena, pe gustul meu

cristeena20 1

02.01.2013, 17:54

Doralinda 1

02.01.2013, 17:54

Si carnatii imi plac la nebunie! Dar uite ca nu am incercat niciodata cu porc negru sau inmuiati in alcool! Buni sigur sunt!

Sidy 1

02.01.2013, 18:15

Waw...eu vin cu un vinisor bun....ma primesti la sorcovit ?

Panacris 1

02.01.2013, 18:18

Buni, buni! Mai ales cei asemanatori cu sangeretele

cristeena20 1

02.01.2013, 18:21

daaaaa--sidy..oricand

cristeena20 1

02.01.2013, 18:22

Dora, in alcool se prajesc...Aici exista un vas de ceramica special in care punem alcool si ii dam foc, punem carnatul deasupra..si gata...e ff bun asa...(am in poze)

Panacris 1

02.01.2013, 18:50

Interesant!

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 18:55

bunaciune platoul asta.

Rocsi 1

02.01.2013, 19:19

Bun platou, dar nu mai imi permite organismul sa mananc asa ceva cum mancam candva

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:41

Bunica 1

02.01.2013, 19:46

bun,bun!

adry88 1

03.01.2013, 11:18

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume