Pleutorus cu sos vanatoresc

de Panacris in Mancaruri de legume, 2 Iul 2012 | 4845 vizualizari

 

Un deliciu

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ceapa verde 2 fire,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • ardei gras colorat 1 bucata,
  • smanatana ptr gatit 200 ml.,
  • vin alb sec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus cu sos vanatoresc:

Ceapa, ardeiul se curata si se taie marunt. Se pun la posat in putin ulei de masline, cand devin translucide legumele se adauga ciupercile taiate julien. Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga vinul si se fierbe acoperit cca. 20 de minute, la foc potrivit, eu am folosit tigaia Doubleta. Cand s-au fiert ciupercile se adauga smantana si se mai lasa sa dea un clocot.

Mancarica se serveste ca atare sau alaturi de diverse garnituri, cartofi, orez sau paste. Noi am incercat cu chiftelute din dovlecel, a fost super delicioasa combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc