arata bine cum le-ai facut asa rotunde, eu imi amintesc cand eram mica tare aveam o vecina care facea asa ceva, cu jumari, ca un aluat de foietaj cu foarte multe straturi crescut asa....ne aducea si noua de fiecare data cand facea o cutie mare plina (ce vremuri)....imi placeau, nu am mai mancat asa ceva de 20 de ani si mai bine
Multumesc De la mama am reteta, dar si jumarile gata macinate Garantul este de la Dr. Oetker, o combinatie de praf de copt si drojdie uscata. Eu numai de asta folosesc in ultimul timp, deoarece aluatul creste foarte repede, are nevoie de doar 15 minute.
Sa stii, draga Ala , ca mi-am printat reteta si o sa le incerc cu prima ocazie. Nu am mai mancat pogacele de cand locuiam in Timisoara,asta e aproximativ 5 ani in urma. Canada ofera ale provocari culinare, pe care nu le-am prea imbratisat. Incercam, aici departe de casa, sa ne aducem aminte si sa pastram traditiile. Iti multumesc pentru reteta.