Poienita cu ciuperci

de susu in Salate, 28 Feb 2010 | 12458 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

28.02.2010, 22:41

bvo susuuuuu

rivka 1

28.02.2010, 22:51

mi-nu-nat!

(inca nu am facut salata asta frumoasa, rusine sa imi fie)

mihaelar63 1

01.03.2010, 07:55

este o reteta festiva mai putin cunoscuta ,dar apreciata

ela 1

04.03.2010, 15:29

ciupercile au gust bun asa crude puse fara nimic pus pe ele?

susu 1

10.03.2010, 17:25

Ela mie imi plac ciupercile din conserva asa cum sunt, de multe ori le mananc goale inainte sa mai ajung sa le prepar.

Tyna79 1

26.03.2010, 20:55

Ce-mi place cum arata..si cred ca e si tare buna la gust !

susu 1

27.03.2010, 12:57

ela mie imi plac ciupercile direct din cutie deci da sunt foarte bune si chiar cele proaspete le folosesc crude la salate nu numai calite.mie sincera sa fiu nu mi-a placut deloc aceasta salata dar altora da. depinde foarte mult de gusturi. este o reteta aparuta mai demult pe internet si am incercat-o si eu. nu mi-a placut pentru ca eu in general la salate imi place sa fie legumele bine patrunse de dressing, sos, le amestec foarte bine, aici find in straturi legumele si fara sos nu mi-a placut deloc.

ela 1

27.03.2010, 13:22

si eu fac oua umplute cu ciuperci din conserva si le pun crude dar aici nu sunt amestecate cu nimic

susu 1

27.03.2010, 23:31

Da ele asa este dar mie ca si altor persoane ne plac asa crude cum sunt. Daca nu ai gustat poti incerca mie una imi plac tare mult.

ela 1

27.03.2010, 23:36

la cum arata,as manca toata farfuria

adasev12 1

28.09.2010, 11:58

eeeee....da!!! cu piept d epui....alta treaba!!! super! 5
aspectul...jos palaria!!!!

babi5 1

18.12.2014, 10:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melitzanosalata - Salata de vinete greceasca