Popsicles - inghetata pe bat cu capsuni si iaurt

de Corinuta in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 6575 vizualizari

 

Eeeeeeeeeee as zice ceva....da mi-e rusiniii! :)):))

 

INGREDIENTE

  • 3 iaurturi de vanilie
  • 300 g capsuni
  • 2 lamai
  • 3 linguri zahar
  • 1 cana apa
  • 8 pahare plastic si 8 bete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Popsicles - inghetata pe bat cu capsuni si iaurt:

Se pun in fiecare pahar 2-3 linguri cu iaurt si cate un bat si se dau la congelator o ora.

Capsunile se curata si se spala, apoi se pun in blender impreuna cu zaharul, apa si zeama stoarsa de la lamai. Se mixeaza bine, apoi se toarna in pahare peste iaurtul inghetat si se mai da la frigider ptr 5 ore sau pana a doua zi.

Se scot din pahare si se servesc. Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Popsicles - inghetata pe bat cu capsuni si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MIUTA 1

07.06.2011, 00:04

lilik 1

07.06.2011, 12:50

super

rivka 1

07.06.2011, 14:56

ia te uitaaaa ce frumos arata !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere si scortisoara