Portofele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 16420 vizualizari

COMENTARII (21)

luminita20_2006 1

14.05.2009, 15:46

daca au telemea sunt sigura ca sunt si fff bune.....daca mai faci vin si eu sa te ajut la mancat desigur

Oana 1

14.05.2009, 17:37

Si astea sunt pe gustul meu

ala_oancea 1

14.05.2009, 21:07

Ma bucur ca va plac

yammy 1

15.05.2009, 21:05

imi ploua in gura

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 10:13

5 furculite

ala_oancea 1

11.06.2009, 09:24

Ela, telemeaua se da prin razatoare, dupa care se ia cu lingurita si se pune pe fiecare cerc de aluat. Arata asa in poza pentru ca am incercat sa o asez intr-o anumita pozitie si sa-i dau o forma cat de cat, ca sa pot inchide ca lumea portofelele Am mai facut reteta asta odata si am pus cubulele de telemea, dar nu s-a topit asa frumos ca prima data cand am dat-o prin razatoare.

ala_oancea 1

15.09.2009, 20:10

Ramo, din cele 400 gr de telemea, in aluat se pun aprox 250 gr. Restul se foloseste ca si umplutura. Spor la treaba

madi_marin 1

05.04.2010, 18:06

ce frumoase sunt....le-am trecut la favorite sa le pregatesc si eu...

elena1988 1

04.03.2011, 09:22

Alina26 1

26.03.2013, 18:22

ce bine arata....!!!!!

claudiaD 1

26.03.2013, 19:13

wow..ce fain.!!.frumoase,bune si nu prea greu de facut!!!multumim..

feliciacristea46 1

26.03.2013, 21:22

Bya Ralu 1

26.03.2013, 21:24

de acuma imi pun telemea in portofel))))))))

Alexa13 1

26.03.2013, 21:33

nu am voie prajeala, incerc la cuptor

Bya Ralu 1

27.03.2013, 02:11

eu am glumit!arata foarte bine

lyoanab 1

27.03.2013, 17:14

Arata foarte bine ...acum vreau sa le fac si eu ..canf sunt gata o sa va spun cum sunt.

lyoanab 1

28.03.2013, 11:52

Sunt foarte bune

DanaBuica 1

29.03.2013, 10:15

Sunt prajite sau sunt facute la cuptor?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci umplute - reteta de post

pe 18.03 la 17:55

Samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

Reteta de prajitura Ilinca

pe 17.03 la 21:05

Reteta de arpacas cu legume, de post

de Ksenya 5

pe 09.03 la 15:30

TOP
utilizatori

Rocsi

2023 puncte

MotanLaOale

1103 puncte

mihaelar63

696 puncte

dantes

663 puncte

vasimur

405 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza sarata