Portofele de pui umplute cu ciuperci si legume

de Merisor in Pui, 26 Aug 2012 | 9132 vizualizari

COMENTARII (38)

jolygina 1

26.08.2012, 18:58

ha am prins ,asa ca ma servesc singura

Merisor 1

26.08.2012, 18:59

Gina, prima venita, prima servita

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 18:59

Primesc si eu?

Merisor 1

26.08.2012, 19:03

Sigur Ica

Zamfira 1

26.08.2012, 19:04

AnyCostescu 1

26.08.2012, 19:07

yamy mi-e foame

- Andreea - 1

26.08.2012, 19:22

meri,de data asta ma servesti de vin si eu la masa ?

Merisor 1

26.08.2012, 19:26

Caroline, te servesc, mai ales ca nu vrei sa servesti salata de fructe de mare
Any si tu ai facut papa bun acolo
Zamfira

RuxyRux 1

26.08.2012, 19:35

Super super! ( totusi grija cu staniolul Merisorule ca nu-i prea ok)

MotanLaOale 1

26.08.2012, 19:40

Valclaudia 1

26.08.2012, 19:45

mie mi-a mai ramas putin?
Un sfert de portofel, acolo.... ???

Bunica 1

26.08.2012, 21:13

merisor are 3 baieti la masa ....sigur n-a ramas nimic si la cat de bine gateste.....nici oase n-a avut pieptul de pui.....ca mai ramanea si pentru noi ceva....

laura_n 1

26.08.2012, 21:19

Merisor...bestiale, felicitari pt alegere

laura_n 1

26.08.2012, 21:19

Buni

Merisor 1

26.08.2012, 21:31

Buni are dreptate, baietii au halit si portia mea
Laura

Lau 1

26.08.2012, 21:43

gustoase

Ina 1

26.08.2012, 21:56

lilik 1

26.08.2012, 22:38

grozav

Rocsi 1

26.08.2012, 23:11

Yamiiii ce bune

Anamaria7 1

27.08.2012, 08:05

cea mai tare introducere! Meri, cred ca asa gandesc multe gospodine cand sa puna mancarea pe masa arata grozav, sigur au fost multumiti

gaby_duceag 1

27.08.2012, 08:13

eu as fi multumita
chiar foarte multumita

portiadelumina 1

27.08.2012, 08:53

Rezolvarea e pe farfurie. Întâi le dai doar ardei iute apoi după ce vor simţi canicula infernală de pe bolta palatină vor mânca şi farfuria

Poliana 1

27.08.2012, 09:17

Si eu vreau asa ceva, s-a dus tot la cina?

Merisor 1

27.08.2012, 09:22

Poliana , eu n-am apucat, a ramas doar ardei iute, dar dupa cum spune padre, bine ca nu l-am mancat ca apoi urma farfuria

Merisor 1

27.08.2012, 09:23

Anamaria
Lilik
Gaby
Rocsi
Ina
Sufletel

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut