Prajitura cu ananas la Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooking, 19 Iun 2016 | 621 vizualizari

 

La Miha am vazut aceasta prajitura si am facut-o. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100g zahar
  • 280g faina
  • 150ml lapte
  • 130ml ulei
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • Ananas felii compot
  • 150g zahar pentru caramelizat
  • 3 linguri frisca lichida
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu ananas la Crock-Pot:

Ananasul se scoatedin conserva si se pune la scurs.


Se mixeaza ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.


Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se face o spuma consistenta.


Se adauga uleiul, laptele si coaja de lamaie.


La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.


Intr-o craticioara se pune zaharul la topit si cand devine lichid se pune frisca lichida si se omogenizeaza.


Pe fundul vasului de la Crock Pot se pun felii de ananas si se umplu si spatiile dintre felii.


Se toarna compozitia de caramel uniform.


Se pune si compozitia de chec.


Se pune capacul si se seteaza aparatul pe pozitia Low pentru 3 ore.


Se pune sub capac hartie absorbanta ca sa stranga vaporii care se formeaza.


Se face proba cu scobitoarea.


Se rastoarna pe un platou cu o miscare ferma si se lasa la racit.


Se portioneaza si se serveste.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu ananas la Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mena29 1

21.06.2016, 12:00

Buna a fost!

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la Crock-Pot