Prajitura cu bombite de branza cu cocos

de Miha in Prajituri, 28 Mai 2010 | 6898 vizualizari

COMENTARII (19)

ela 1

28.05.2010, 00:22

chiar am admirat ieri prajitura asta pe blogul nataliei

Miha 1

28.05.2010, 00:25

Eu am admirat-o si am si executat-o. Taman aveam in frigider chiar 250 g de branza cu care nu stiam ce sa fac. )

ela 1

28.05.2010, 00:26

ce sa ma mai chinui sa fac si eu,bag mana in monitor si iau de la tine din farfurie

Pasiune pentru bucatarie 1

28.05.2010, 00:26

miha ce branza ai folosit?

Miha 1

28.05.2010, 00:29

Bitza, te referi la marca de branza?

Miha 1

28.05.2010, 00:30

Ela...eheheeee...de-ar fi asa de simplu. Dar tu...serveste-te cu cat vrei, daca poti. ))

ela 1

28.05.2010, 00:32

eu am 500gr de branza in frigider,acum mi-am amintit,nu vi sa imi faci si mie? ca eu nu am timp

Pasiune pentru bucatarie 1

28.05.2010, 00:33

da si cum este dulce,crema?

Miha 1

28.05.2010, 00:38

Bitza, de obicei folosesc branza de vaci grasa de la Milli, asta ne place cel mai mult. Bombitele astea cu cocos, sunt chiar ca niste bombite, adica o consistenta solida, nu sunt ca o crema. Datorita amidonului se intaresc la copt. Nu sunt foarte dulci, dar se compenseaza foarte bine cu dulcele din blat si din sosul de ciocolata.

Miha 1

28.05.2010, 00:38

Ela, trimite-l pe Harry la mine cu branza. )

Roxana 1

28.05.2010, 00:45

hmmmm numai bunatati,Miha

ela 1

28.05.2010, 00:48

il sun acuma

ana 1

28.05.2010, 07:41

Ce faina e

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 07:52

belea!!!

Rocsi 1

28.05.2010, 11:14

tare buna cu branzik

Natalia 1

28.05.2010, 12:13

Sa va fie de bine, Miha!
Si mie mi s-au parut bombitele prea tari, am zis ca data viitoare o sa pun mai putin amidon. Si poate sa folosesc 1 ou in loc de galbenusuri, ca sa nu ramina albusurile fara treaba

epurasha2bb 1

28.05.2010, 13:03

foarte frumos ti-a iesit miha! super interesanta reteta , am dat si eu5 furculite!

silvi0ara 1

28.05.2010, 22:01

mena29 1

30.05.2010, 21:40

cinci furcu si de la mine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Boema