Prajitura cu bombite de branza cu cocos

de gaby_duceag in Prajituri, 28 Mai 2010 | 6719 vizualizari

COMENTARII (29)

mirella 1

01.06.2010, 15:55

Gabi facusi prajitura dar a fost un esec.....nu total dar ......
Am facut-o "insiropata" ca tine pentru ca nu imi plac praji uscate .
Esecul a venit din faptul ca am masurat gresit nuca de cocos si nu se intareau bilutele si mai puneam cand nuca cand amidon si s-au facut bata.
Mi-am dat seama de greseala dupa ce am bagat-o la cuptor .Blatul a iesit ok si siropul la fel.
Pupici

gaby_duceag 1

01.06.2010, 15:58

Mirelutzooo, te bat . Fetele care o facusera deja ziceau ca erau tari bilutele desi respectasera cantitatea de amidon insa reteta era cu doua galbenusuri. Din comentariile lor am retinut ca asta nu e ok si am pus doar un ou (ideea Nataliei). Asa au iesit perfect. Imi pare rau, sincer

mirella 1

02.06.2010, 12:56

Gaby esti o draguta, nu ai de ce sa iti para rau .Citisem si eu toate comentariile de la tine ,de la Miha si de la Natalia, am retinut ideea cu un ou si amidon mai putin si din aceasta cauza nu intelegeam de ce nu se tin la modelat..
Acum stiu unde am gesit si data viitoare trebuie sa iasa.
Te pup.

gaby_duceag 1

02.06.2010, 13:02

si eu, Mirela.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tavalite in nuca de cocos