Prajitura cu foi de napolitana

de Teo in Prajituri, 21 Noi 2009 | 20640 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

21.11.2009, 14:13

va arat mai tarziu si ce a iesit; astept "consilierul"!

liana_geicu 1

21.11.2009, 17:56

buna, buna! este o prajitura deosebita! tocmai am testat-o!

Oana 1

21.11.2009, 19:43

Arata tare bine! Dar crema e cu galbenusuri crude? nu se poate face putin la bain-marie? oricum, e super!

liana_geicu 1

21.11.2009, 19:52

Oana, eu tocmai am mai mancat 2 bucati de praji...si este foarte buna crema!

Bunica 1

22.11.2009, 11:12

Ne-ai convins. Daca nu puneai nuca de cocos era perfecta pentru mine. Dar se poate si fara nuca de cocos, ciocolata rasa este suficienta pentru cei care nu suporta nuca de cocos.

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:46

pe langa nuca de cocos cred ca a pus si nuca pisata! oricum aceasta prajitura este fooarte buna, garantez! iar nuca de cocos parca nu prea se simte, se pune putina doar de decor pe langa ciocolata ca sa fie culori diferite....

ANCA 1

22.11.2009, 12:05

hmmm, suna bine!

Michelle 1

22.11.2009, 13:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6888 puncte

oanapl

5496 puncte

Rocsi

4747 puncte

katty

4390 puncte

mirela0911

3702 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu nuca si rahat