Prajitura cu gem si nuca

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Iun 2010 | 11100 vizualizari

COMENTARII (33)

UNICA 1

13.06.2010, 11:44

eu am mai venit sa iau o prajitura, ca sunt lesinata dupa dulciuri,dar mai ai ? acum am vazut,a dis-pa-rut DIHANIA!!!!
N-o vad si n-o audClar ca a jumulit-o cinevain sfarsiiit

Dana Cristea - pusikmea 1

13.06.2010, 15:46

acum vad si eu ca nu mai apare, ma obisnuisem cu el si nici nu-l mai bagam in seama

epurasha2bb 1

14.06.2010, 17:09

ce super arata! si miroase si a papagal fript pe aici! asta e desertul de dupa nu?

Ubulika 1

22.06.2010, 11:15

mortal! trebuie sa fac si eu daca tot e de criza

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:25

roberta, abia acum am vazut, ms frumos, cat despre papagal nu scapamnoi asa usror de el

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:26

ubulika, sa o faci, chiar e de criza

Cris2711 1

20.07.2011, 16:22

gabytza 1

30.04.2014, 19:09

Buna...am si eu o nedumerire cand scot tava ptr a pune gemul si nuca aluatul trebuie sa fie copt de-a binelea sau intre crud si copt? Si dupa ce pun gemul si nuca cat trebuie tinut in cuptor? (in reteta scrie 1-15 minute si e ciudat)

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rasturnata cu visine