Prajitura cu mousse de ciocolata si mousse de piersici

de leoflori in Prajituri, 3 Iun 2009 | 75673 vizualizari

COMENTARII (20)

Miha 1

03.06.2009, 11:13

Flori,bine ai venit la bucatarasi! ;)

Super prajiturica!

ANCA 1

03.06.2009, 12:34

arata superb, felicitari Flori!

luminita20_2006 1

03.06.2009, 17:31

fantastica...felicitari

ala_oancea 1

03.06.2009, 18:10

Arata excelent ! Felicitari !

Lily_Musat 1

05.06.2009, 14:51

Este MORTALA .
Am printat reteta si o incerc

Laly 1

24.06.2010, 00:05

Flori am facut amandina ta,este bestiala.Sa incerci sa faci tort in combinatia asta si sa-l imbraci in pasta de zahar.

ana 1

24.06.2010, 08:15

Arata foarte foarte bine!

jolygina 1

24.06.2010, 09:53

oua ce bine arata ,trebuie sa incerc si eu dar pana o sa o fac am luat si eu una

elena1988 1

04.03.2011, 18:49

arata extrem de bine felicitarile mele

lia maria 1

07.11.2011, 09:23

delicios iar prezentarea de nota 10

msarris 1

31.01.2013, 09:30

buna!arata super bine!vroiam sa te intreb;la mousseul de cioc cand pui gelatina la bain marie mai adaugi ceva sau simpla?multumesc

Bya Ralu 1

31.01.2013, 12:17

vreau si eu

Teo 1

31.01.2013, 21:08

Tare finuta!

nadea68 1

08.08.2013, 21:55

FlaviaD 1

09.08.2013, 11:06

Foarte bun

babi5 1

10.08.2013, 19:00

Alexandra Burz 1

10.03.2014, 15:28

Giana 1

10.03.2014, 15:49

Cred ca este delicios de fina

jolygina 1

16.12.2014, 00:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Amandine