Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Prajituri, 25 Feb 2012 | 8664 vizualizari
Ella Carla 1
ce mult imi place nuca,dar mai mult imi place carmelul care curge pe bucata de prajiturica
Miha 1
Raluca57 1
am gelatina pulbere, nu foi si vreau sa o fac chiar acum, cat ar trebui sa pun? multumesc, Raluca
diaconta 1
Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ??? sigur vei avea nevoie de ajutoare la mancat
3 foi de gelatina sunt echivalentul a 5 gr gelatina praf
multumesc Dia
gaby_duceag 1
diaconta 14.05.2012, 16:04 Raluca,da' harnica mai esti.Toate prajiturile le faci "chiar acum" ??? )))))))))))))))))))
jolygina 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 20:52
de laura_n 7
la 18:55
de Bucataras 6
la 10:49
de Miha 9
ieri la 19:58
ieri la 18:06
12 comentarii
de gaby_duceag 8
11 comentarii
10 comentarii
11 voturi
10 voturi
RODIMUR
Rocsi
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!