Prajitura cu nuca de cocos

de Teo in Prajituri, 14 Mar 2010 | 24709 vizualizari

COMENTARII (21)

Miha 1

15.03.2010, 10:18

Faina reteta!

diana_k 1

15.03.2010, 10:53

delicioasa prajitura cu siguranata !

Rocsi 1

15.03.2010, 11:04

nemaipomenita

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 15:25

deci chiar imi vine rau dak ma mai uit,
off ce buna cred k a fost

danis 1

29.03.2010, 01:40

ce bine arata,am sa o incerc

Sylvia 1

30.03.2010, 14:12

Exceleta reteta ador prajiturile cu nuca de coocs, nota maxima de la mine !!!

epurasha2bb 1

14.04.2010, 08:47

si mie imi plac mult prajituricile cu nuca de cocos! am furat -o pe aia din mijloc!

janet 1

14.04.2010, 23:43

Super!Eu nu ma impac cu nuca de cocos,dar ar fi perfecta pentru baiatul meu ,care-i preferata lui!

lia maria 1

19.04.2010, 10:42

o prajitura minunata 5 furculite

nadina73 1

09.05.2010, 23:05

super teo cautam ceva dulce si ups am gasit la tine cevadaca pun furculitele imi faci si mie ca momentan sigur nu ai

nadina73 1

13.05.2010, 02:05

teo nimic nou?hai ca vrem ceva si de la tine...............ceva retete

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 22:55

asa este teo, ateptam sa ne incanti cu retetele tale, daca tot ti s-a facut pofta de bucatareala

gaby_duceag 1

26.05.2010, 22:36

teeo,da ce faci mai? scumpa la vedere

nadina73 1

28.05.2010, 22:06

teo nimic nici la tinehai sa papa si de la tine ceva

nadina73 1

30.05.2010, 23:07

teo scumpa la vedere apari si diparai tot asa de rapid

diaconta 1

02.09.2010, 21:52

ce faina-i prajiturica asta imi place tare cocosul...adica nuca de cocos

alinutzika 1

03.08.2011, 01:05

imi place tare mult

Teo 1

04.08.2011, 22:53

incearca, nu o sa regreti !

mariana1978 1

26.09.2013, 13:12

nu e prea multa faina pentru 2 foi?
eu am incercat-o,dar mi-au iesit f aiurea foile

Teo 1

26.09.2013, 19:04

Mariana,este suficient 500g faina!

adisor 1

26.09.2013, 21:50

prea multa faina,nu merge..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos