Prajitura cu zmeura si mousse caramel

de Lia_ in Prajituri, 19 Aug 2014 | 5187 vizualizari

COMENTARII (31)

Raluca57 1

23.08.2014, 15:46

Am respectat indicatiile. In poza sus dreapta, cu telul, este caramelul la final? Caci la mine era mai subtire.Am folosit smantana pt frisca Pilos la cutie de carton 200g.
Ne-a placut mult, deci o voi repeta. Multumesc de raspunsul rapid.

Lia_ 1

23.08.2014, 19:21

Nu, Ralu, ala e aluatul de blat . Prima din randul 2 e caramelul dupa ce l-am amestecat cu amidon si am pozat cand l-am luat de pe foc, nu dupa racire.

Dupa racire se vede un coltisor in randul 3 poza 4. Poze mai mari si asociate clar textului (text si poza pe pasi) vezi mai explicit la mine pe blog. Este adresa in profil.

eu nu apuc sa repet nimic pt ca mor de curiozitate sa incerc multe altele noi

De la mine nebunie sunt Snickers, furnicuta, minitartele cu capsuni (poti acum inlocui capsunile cu afine, zmeura, mure ...

Raluca57 1

23.08.2014, 22:24

Multumesc mult. Felicitari pt preparate si prezentare! Te urmaresc pe "bucataras", voi deveni cititoare fidela a blogului. Multumesc

Lia_ 1

24.08.2014, 22:30

eu iti multumesc!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 11:02

buna buna

babi5 1

07.10.2014, 07:26

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musuroi de cartita cu zmeura