Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Blat de bezea cu mix de nuci, crema de ciocolata Nutella, crema de ness, frisca si chipsuri de ciocolata. Sper ca v-am convins.
Blat:
Crema de ness:
Pt ornat:
Eu am folosit 200 g nuci si 200 g mix de nuci de la Lidl. Din cele 400 g, 50 g le-am macinat, iar restul le-am tocat grosier.
Pentru blat am mixat albusurile spuma cu un praf de sare, am adaugat zaharul mixand in continuare pana s-a topit. Am adaugat treptat pesmetul, nuca macinata si faina amestecata cu praful de copt.
Intr-o tava cu hartie de copt am asezat nucile tocate, apoi blatul de bezea si am introdus in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.
Am scos tava din cuptor, am rasturnat blatul pe o planseta, am indepartat hartia de copt si peste nuci am intins crema de ciocolata.
Pentru crema de ness am pus intr-un vas galbenusurile, zaharul, laptele si ness-ul. Am pus vasul pe foc si am amestecat continuu pana s-a ingrosat.
Am lasat crema sa se raceasca. Am mixat frisca lichida cu zaharul pudra si am adaugat jumatate in crema de ness rece. Restul de frisca l-am folosit pentru ornat.
Am intins crema de ness peste Nutella, apoi am ornat prajitura cu frisca si chipsuri de ciocolata.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult