Prajitura fina cu foi din miere si nuca

de Toamna07 in Prajituri, 11 Iul 2012 | 88659 vizualizari

COMENTARII (45)

RuxyRux 1

12.07.2012, 18:56

Trebuie sa fie fabuloasa!

iry-gabriela 1

12.07.2012, 20:36

interesanta si buna de luat in seama

Toamna07 1

12.07.2012, 21:19

Multam fain !

Prajitura asta merge pe principiul"mananci ca ala prostu"!

Nu te poti opri la o bucatica !

MIUTA, tava are o Lungime de 40 cm si latime de 28 cm !
Au iesit 4 foi !

susu 1

13.07.2012, 20:10

ce-am ras, pe principiu mananci ca prostu

Merisor 1

14.07.2012, 14:15

mai, eu trebuie sa fac neaparat prajitura asta, arata supeeer!! am pus-o la favorite si cand ma uit acolo inghit in sec.....bine ca nu sunt gravida!

Toamna07 1

16.07.2012, 11:43

Multumesc !

Ela68 1

20.11.2012, 09:41

prajiturile facute de tine sunt exact pe gustul meu !

Toamna07 1

20.11.2012, 12:41

Te puuuup!

miremirc 1

19.12.2012, 19:33

Marlenka ? Super ti-a iesit !

deyutzky 1

19.12.2012, 20:57

Dulcineea25 1

12.04.2013, 10:50

smantana este dulce sau fermentata?

silvia1 1

12.04.2013, 11:19

silvia1 1

12.04.2013, 11:46

Tava de cit sa fie?

silvia1 1

12.04.2013, 17:36

babi5 1

25.08.2013, 10:36

nico_72 1

02.09.2013, 23:02

Multumesc pentru reteta !

Bunica 1

03.11.2013, 11:55

Imi plac foile cu miere!N-am incercat sa pun si nuca......nu e timpul trecut

Valclaudia 1

03.11.2013, 20:06

tare bine arata! Favorite scrie pe ea....

ryta 1

29.03.2014, 08:01

MIUTA 1

14.04.2014, 12:56

Ma tenteaza sa fac aceasta prajitura.Arata grozav !!!
Adina te rog frumos sa-mi spui ce fel de bicarbonat sa folosesc,de sodiu sau de amoniu?Multumesc,pupici !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere de albine si crema de lamaie