Prajitura "rasturnata", cu mere

de Ina in Prajituri, 14 Sep 2010 | 19905 vizualizari

COMENTARII (48)

ela 1

14.09.2010, 20:14

m-ai inebunit azi cu dulciurile tale......si eu care sunt la regim

lili 1

14.09.2010, 20:26

si eu vreau

La Ancuta 1

14.09.2010, 21:03

Simpla si cred ca foarte buna.

Ina 1

14.09.2010, 21:19

excelenta, mai ales acum, din frigider Vara faceam cu visine sau cirese. M-am gandit sa fac si cu mere, ca e mai simpla

nadina73 1

14.09.2010, 22:34

nu vultur ci pescarus hai sa tragem la sortina arunca si la mine o rasturnata sau turnata sau cum vrei tu poate tunata

nadina73 1

14.09.2010, 22:36

cica ela e la regim cred ca se inscrie la "dansez pt tine"incep preselectiile si face curahai eluta sa nu ma bati

Ina 1

14.09.2010, 22:45

Eu ar fi cazul s-o sustin si s-o urmez.... Hai, Ela!!!!!!!

ela 1

14.09.2010, 23:03

obraznicelor..................nu am nici o sansa la dansuri,la cum ma misc eu ca o scandura (de-as fi macar slaba ca scandura )

Ina 1

15.09.2010, 08:14

" Obraznicelor "

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 08:28

iar am ajuns ultima iar voi ati ras fara mine..............mai ai sau s-a mancat tot?.............

Ina 1

15.09.2010, 08:58

D'asta chiar mai am vreo 4 bucatele

Miha 1

15.09.2010, 09:01

"cica ela e la regim cred ca se inscrie la "dansez pt tine"incep preselectiile si face cura"

mena29 1

20.09.2010, 14:15

si io vreau o rasturnata

Ina 1

21.09.2010, 16:51

nadina73 1

02.10.2010, 02:42

gata mai vreau o rasturanat si plec la culcare voi imediat va treziti la cafea si eu tot pap de la voi

oanaenc 1

13.02.2011, 15:22

multumim foarte mult pentru retetele dumneavoastra,ne sunt de foarte mare ajutor mai ales celor incepatori ca si mine.Nu pot decat sa

relly77 1

13.11.2011, 12:16

Si zaharul din blat cand se pune?

Ina 1

13.11.2011, 13:31

Bravo, relly! Uite ca pana acum n-a sesizat nimeni c-am sarit etapa asta... Zaharul se adauga in albusurile batute spuma, inainte de a adauga galbenusul si celelalte ingrediente.
Multumesc!

Ina 1

13.11.2011, 13:32

Oanaenc, multumesc!

DIANA B 1

15.04.2013, 11:02

Si zaharul blatului ??? Ai omis pasul acesta , frumusico .
Iote , din toate retele pe-a ta am ales-o ptr aceasta ora a zilei

DIANA B 1

15.04.2013, 11:04

Back ... da' nu-i prea multa scortisoara ?

Ina 1

15.04.2013, 14:38

) Uite cine e atent la detalii Ai dreptate,Diana, am uitat de zahar ( il adaugi dupa ce bati albusurile spuma )
Eu am pus un plic de scortisoara, pentru mine nu-i multa

babi5 1

20.12.2014, 10:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu cirese