Profiterol

de BakeUpArtist in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 7506 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

24.11.2016, 19:52

Ce bine arata !

portiadelumina 1

24.11.2016, 19:54

Nu e doar gustul copilăriei tale, ci al multora din noi.
Arată foarte bine, bravo!

Bya Ralu 1

24.11.2016, 19:55

cum arata

BakeUpArtist 1

24.11.2016, 20:05

Va multumeeeesc!

CameliaR 1

24.11.2016, 20:07

Arata super!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 20:31

deliciu!

deyutzky 1

24.11.2016, 20:39

Perfect!

Satisfyyourcravings 1

24.11.2016, 21:01

Vai cum arata!

Rocsi 1

24.11.2016, 21:02

Super, super delicioase!

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:22

anca_rm 1

25.11.2016, 08:35

ce delicioase sunt

BakeUpArtist 1

25.11.2016, 12:30

Multumesc!

cosminstroe 1

25.11.2016, 13:08

Felicitari, Bake-Up Artist! Sa poti reproduce o emotie aparte doar printr-un factor vizual e ceva...Tine-o tot asa, vei fi mare!

RuxyRux 1

25.11.2016, 22:35

O minunatie! Arata divin!

dantes 1

26.11.2016, 08:34

Delicios!

BakeUpArtist 1

26.11.2016, 08:59

Va multumesc frumos!

Sidy 1

28.11.2016, 08:51

Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...

Ina 1

28.11.2016, 15:24

Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:57

woow!

Zebra 1

29.11.2016, 09:31

Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.

diaconta 1

30.11.2016, 21:36

ce prezentare de exceptie.Bravo!

BakeUpArtist 1

01.12.2016, 14:01

Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la creme cu zmeura