Pui aromat pe sticla

de cismaru_nicoleta in Pui, 20 Feb 2011 | 12763 vizualizari

COMENTARII (24)

cismaru_nicoleta 1

20.02.2011, 20:35

Ma scuzati ca nu am dat etichetele jos,am spalat sticla bine si m-a enervat ca nu se dadea jos decat f greu eticheta din spate si at am lasa sticla asa

adasev12 1

20.02.2011, 22:36

nu conteaza sticla nico...ci ce pe sticla f bun is eu am facut aripioare la cuptor ...super

MIUTA 1

20.02.2011, 23:59

Wooouu nu conteaza cat e ora vreau si eu o portie mareeeee

aziz 1

21.02.2011, 07:35

deliciosss,

divainbucatarie 1

21.02.2011, 09:32

elena1988 1

21.02.2011, 09:41

Nico ai cracit puiul de tot

Lau 1

21.02.2011, 09:44

Rocsi 1

21.02.2011, 10:43

LUK 1

21.02.2011, 12:51

pai lasa etichetele..puiul e rumenit super fain..imi place

cismaru_nicoleta 1

21.02.2011, 14:28

fetelor multumesc..
Elena era deja cracit de la magazin...s-o fii intalnit in congelator cu curcanul???

csillag1993 1

21.02.2011, 16:23

Multumesc

parca ii simt gustu'

mamaieelena 1

21.02.2011, 16:41

apetisant

Cris2711 1

21.02.2011, 17:00

Am mancat de la o prietena care lucrase la München nu e rau deloc

kamy 1

21.02.2011, 18:59

f bun si eu fac des

cismaru_nicoleta 1

21.02.2011, 19:19

Csillag,sa-ti fie de bine
Cris,Mamaie,Kamy...e bun tare..eu cumparam de la turci pana ieri,cand m-am hotarat sa fac si eu

mirela0911 1

21.02.2011, 23:11

foarte bun si fraged

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 00:31

Mirela,asa a fost fraged. ..

ela 1

22.02.2011, 00:35

Ina 1

22.02.2011, 08:11

ce bine arata!!! Si eu il fac asa, e delicios

cismaru_nicoleta 1

22.02.2011, 09:41

Ela
Inuca

asubana 1

20.03.2011, 22:57

oau da vad ca si tie iti plac puii cracanati numai ca pe al tau l-ai imbatat inainte orcum am facut si eu mai demult asa cu sticla dar era de sampanie sticlele alea sunt mai rezistente.Eticheta de pe sticla se ia daca o lasi la muiat in apa calda.

simonyk 1

23.03.2011, 16:30

ce bine arata ,m-ai convins fac si eu reteta

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:39

Simpatic cracanel al tau , mancal-ar mama
Sa stii ca ideea e a fiului meu Andrei Ma bucur ca ti-a placut , puiul tau arata mai misto decat al meu

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:36

saracu pui dar delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la cuptor