Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dya Daniela Andrei in Pui, 9 Noi 2014 | 12020 vizualizari
Adele 1
Bun
reisnaor_2006 1
foarte apetisant
Dya Daniela Andrei 1
Multumesc!
Constelatialeu 1
S-a dat cucul la pui...
Cleme, ducea lipsa
Bya Ralu 1
Câte face cucu ăsta
Lau 1
Cleme))
delia64 1
Ploua -n gura !!!
deyutzky 1
buuuuun
Gherca Daniela 1
T I M E A 1
ce bunatate
Ina 1
bun o fi
Corinuta 1
Bun cuc! Bun pui!
Merisor 1
Bun, bun!
Valclaudia 1
super! Si de-aici as gusta putin.....
Rocsi 1
Apetisant
Oana 1
Eu am tot facut pui pe sticla in ultimul timp si ma batea gandul sa fac si la cuc...iese crocanta pielea? nu se usuca carnea? Arata bine in poza
babi5 1
V
Oana depinde cum il pregatesti. Adaugand apa si vinul, a fost mai mult inabusit. Iar puiul, fiind destul de gras, s-a colorat frumos. Ca sa fie rumen trebuie intors pe toate partile, sa se coaca uniform. Eu nu am mai avut timp pentru asta.
Rocsiuta Babi
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:58
la 15:25
de Bucataras 6
la 12:17
la 11:32
ieri la 11:57
8 comentarii
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!