Pui cu lamaie in stil chinezesc

de Oana in Pui, 18 Ian 2010 | 11273 vizualizari

COMENTARII (12)

rivka 1

18.01.2010, 11:10

f buna...sa cauti orez necuratat de ala maro, e mai sanatos si s-ar putea sa va placa si la gust mai mult cand mai faci asa mancaruri cu orez simplu langa.

imi place foarte mult poza de la avatar ti se potriveste pana acum cel mai bine, parca e poza dintr-un film.

Oana 1

18.01.2010, 11:14

Multumesc, Rivka Eram in croaziera, unde ne-am rasfatat maxim, eram la masa acolo Orez sa stii ca am din ala integral si nu ne place deloc...poate cel brun o fi altfel, nu stiu, dar asta alb e preferatul nostru

mihaelar63 1

18.01.2010, 12:42

imi place gatitul la wok, trebuie sa incerc si eu

Adinuta 1

18.01.2010, 13:15

Oana, dar ai prins super avant foarte tari retetele! si eu sun fan wok

ana 1

18.01.2010, 13:33

Trebuie s-oncerc si pasta .Deja .Sunt atat de pfticioasa .Imi place mult mancarea chinezeasca si ai mei papa cu placere

Miha 1

18.01.2010, 14:58

ANCA 1

18.01.2010, 15:56

oh!!!

ionix 1

18.01.2010, 16:23

clar e pe gustul meu... imi ploua-n gura... delicios

Rocsi 1

18.01.2010, 21:50

am inteles ...asa o sa incerc sa fac...

Oana 1

19.01.2010, 12:28

Wow, ma bucur ca va place! SE face foarte repede papica in wok Si mai am in plan cateva retete chinezesti

elena1988 1

15.03.2011, 13:40

foarte bine arata

Michael 1

10.04.2011, 21:40

Foarte gustos numai ca eu inainte de a pune carnea am mai adaugat si vre-o 3 linguri de maioneza de casa. Am facut la fel orez alb, dar oricum se cere shi o salata Mersi Oanei

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci