Pui cu paste la cuptor

de Miha in Paste, 15 Iul 2010 | 23852 vizualizari

COMENTARII (15)

madi_marin 1

15.07.2010, 13:44

Miha 1

15.07.2010, 13:57

Mersi Madi!

Corinuta 1

15.07.2010, 14:20

nu poa' sa fie decat foarte bun!

vero_closca 1

15.07.2010, 14:26

lia maria 1

15.07.2010, 15:14

ce-am mai citit eu pasta mici si ma gande-am ce combinatie o fi si aia pui si pasta mici una am vazut si alta am citit
lasand la o parte palavrageala imi place ce ai facut tu aici drept urmare pun furculitele

ana 1

15.07.2010, 17:17

Wow ce bine arata!

epurasha2bb 1

15.07.2010, 17:20

mama ce bine arata ! super reteta! de 5 furci!

gaby_duceag 1

16.07.2010, 07:07

mai e cald? ca vreau si eu

Ina 1

16.07.2010, 17:54

ela 1

17.07.2010, 12:45

cum de mi-a scapat?

mena29 1

19.07.2010, 15:05

Miha,daca e sa ma iau dupa tot ce ne gatesti ar trebuii sa trec toate retetele tale la favorite

piko 1

18.01.2011, 15:38

carnea se ierbe separat si apoi se pune in tava peste paste?

Miha 1

18.01.2011, 17:33

Nu, carnea se pune cruda in tava. Se vede si in poze

piko 1

19.01.2011, 18:48

aa da, scuze nu m.am uitat pe cele 2 poze , cred ca e tare buna, trebuie sa o incerc si eu neaparat

piko 1

19.01.2011, 18:53

nu stiu cum am omis sa ma uit pe poze, ca de obicei, studiez si iar studiez....imi plac mult retele ce le postati...am facut si eu cateva...f bune!!! ma intrebam, de unde stiti atatea, atat de multe!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara