Pui cu sos de mere

de Miha in Pui, 12 Apr 2010 | 8036 vizualizari

COMENTARII (15)

Adinuta 1

12.04.2010, 18:43

Xenaaa, ce bunatate ai facut acolo!

Miha 1

12.04.2010, 18:47

ana 1

12.04.2010, 19:07

wow ce bunatate!

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 19:12

ionix 1

12.04.2010, 19:56

foarte interesant.. o sa fac si eu de curiozitate

Sylvia 1

12.04.2010, 20:16

Excelent arata !!

rivka 1

12.04.2010, 20:22

este foarte bun , minunat!

Miha 1

12.04.2010, 20:25

A fost bun! Pe Zmeurel nu l-am pacallit ca e gloaba batrana dar pe copiii i-am pacalit ca-s cartofi.

rivka 1

12.04.2010, 20:36

da de ce trebuie zmeurel pacalit? nu serveste mere cu carne?

"strugurel" serveste ce-i dau altfel ma supar

Miha 1

12.04.2010, 20:59

Al meu mananca mere doar in placinta. Strugurel al tau e baiat de gasca, pe-al meu il doare-n cot de supararea mea, daca nu-i place nu mananca.

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:06

mai,io am fct in seara asta,cartofi fierti in coaja apoi copti,cu cascaval pane ,si combinatie cascaval+sunca+rosie pane,servite toate cu sos de usturoi cu nuca si smantana.o nebunie!!!!"cezarel"' comentase ca usturoiul trebuia simplu ,fara adaosuri,dar daca l-ati fi vazut cum a mancat.i-am zis asa: doar femeile care gatesc mult au parte de comentarii)),restul,n-au la ce)

Miha 1

12.04.2010, 21:24

) Zici tu ca daca as face greva in bucatarie nu i-as mai auzi gura?

gaby_duceag 1

12.04.2010, 21:28

e implicit))saaau..cauta o femeie care gateste)

mihaelar63 1

12.04.2010, 21:29

deosebit si interesant , felicitari

nadina73 1

12.04.2010, 21:41

interesanta combinatie,felicitari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana