Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și un ajutor de nădejde slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L care de ceva vreme mă scutește de griji și muncă în plus. :) Timp de 5 ore carnea s-a gătit perfect, timp în care m-am ocupat de alte lucruri. M-am întors pentru cină ca și cum aș fi comandat-o la vreun restaurant. :)
Am pus mierea, sucul de roșii, sosul de soia și câteva crenguțe de oregano în vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot și le-am omogenizat.
Am scăldat pulpele în sosul obținut, am adăugat usturoiul întreg, doar curățat, apoi încă puțin oregano și susanul.
Am programat aparatul pentru 5 ore la modul high și am plecat. :) M-am întors spre finalul coacerii pentru a pregăti o garnitură la fel de simplă, orez cu roșii deshidratate.
Pulpele, deși au fost de ”țară”, s-au gătit atât de bine! Au fost foarte bine pătrunse iar carnea cădea pur și simplu de pe os. Ți se topea în gură, nu alta!
Poftă bună!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult