super... n-as fi crezut ca poate iesi stii cum e, pana nu vezi nu crezi
am fost invatata de mica sa separ bine albusul de galbenus pt ca altfel se taie maioneza... super tare... nici nu te mai chinui
Asa am invatat si eu sa le separ, dar mai demult am auzit la cineva ca se poate si cu albus si, intr-o zi nu foarte departata, mi-am zis ca nu poate fi chiar asa de rau daca irosesc un ou si niste ulei (la cite minaruri am ars...). Si uite asa am descoperit cit de bleaga eram ca munceam aiurea.
eu pun uleiul tot de la inceput...cam 200 ml pentru un ou ca sa iasa teapana, dar pentru sos maioneza merg si 150 ml.....oricum...e cea mai simpla, rapida , fina si gustoasa maioneza ..... plus ca in ea se poate adauga si putin usturoi daca e servit sosul la o friptura....delicios!
Scuze, michelle, cind am pus reteta am cautat sa nu mai fie alta, nu stiu cum nu am vazut postarea ta . O sa incerc si eu sa pun tot uleiul din prima, imi era cam teama sa nu se taie, dar daca tie iti iese inseamna ca e ok. Am pus alta mincare in loc.