Pui manastiresc

de gaby_duceag in Pui, 17 Iun 2012 | 29244 vizualizari

COMENTARII (56)

diaconta 1

17.06.2012, 16:15

Medi,noi ca niste doamne ce suntem,nu putem manca de pe scandura

ela 1

17.06.2012, 18:35

ce cratita avem

Panacris 1

17.06.2012, 19:56

Nu inteleg de ce ii spune manastiresc, ca se serveste pe scandura?
Nu vreau a fiu rea, dar cam in genul asta gatesc si eu carnea de pui acasa!

Miha 1

17.06.2012, 21:30

Cris, este o reteta veche moldoveneasca si a fost culeasa si relatata de Radu Anton Roman. Nu cunosc originea, dar in mod clar nu faptul ca se serveste pe scandura ii da denumirea.

gaby_duceag 1

17.06.2012, 22:21

Dia, l-am pus azi la frigarui. Am fo' la baiatu cu untura )

Am mancat balmos

gaby_duceag 1

17.06.2012, 22:24

Ma fete, da' cine-a zis ca se serveste pe scandura?

Si pe blog am primit un comentariu cum ca-i ciulama, da' sa fim seriosi ca la ciulama nu se pun ciuperci fierte in vin, nici nu se drege cu oua batute si smantana...

diaconta 1

17.06.2012, 22:27

No mare pacat de el, da' daca tipu' cu untura-i fain,hai treaca de la mine ca ai stricat bunatate de piept
da' "nevasta" lu' Cezar n-avea si ea piept,trebuia sa-l duci pe-al tau?

diaconta 1

17.06.2012, 22:27

si de ce-mi zici de balmos,cumva ca sa me 'nervezi??

diaconta 1

17.06.2012, 22:30

ma gandeam sa-mi iau niste platouri de-alea rustice din lemn,da' dupa ce ca's scumpe rau ,ma gandeam c-o sa zica musafirii,'No ni si la asta,n-a avut niste blide sa ne puna mancarea" )))

Poliana 1

18.06.2012, 15:47

Reteta asta e foarte faina, Gaby esti o gospodina desavarsita! (ca tot am zis ca vin cu laudele , si nu glumesc deloc) , dar comentariile primite chiar mi-au inseninat ziua

diaconta 1

18.06.2012, 15:51

Poliana,poate ti-au inseninat-o tie,dar Gaby nici nu ne-a mai raspuns))

gaby_duceag 1

18.06.2012, 16:09


ignoranta de gabi \))

diaconta 1

18.06.2012, 16:12

cam da,ca uite ce de intrebari am pus si nu mi-ai raspuns )))

gaby_duceag 1

18.06.2012, 16:16

si nici nu raspund

diaconta 1

18.06.2012, 16:23

da' ce-a dacu' te-ai facut
di ce tu?

gaby_duceag 1

18.06.2012, 19:02

ca asa vreau iuo

roxanabucataras 1

18.06.2012, 20:41

mmmmm bine arata

Panacris 1

19.06.2012, 08:00

laura_n 1

19.06.2012, 13:29

Astazi am "prestat" si eu aceasta reteta. Este senzationala, multumiri ca ai facut-o cunoscuta

diaconta 1

19.06.2012, 13:31

zici tu Laura ca-i bun???
Hmmmmmm,parca pe tine te-as crede

laura_n 1

19.06.2012, 13:49

) Dia, este o deliciosenie !

fluturascoloratfrumos 1

19.06.2012, 18:14

toate preparatele gatite de tine arata fabulos!felicitari!voi incerca si eu reteta de pui manastiresc!

Sim0na 1

01.03.2013, 14:01

Te lingi pe degete! O bunatate este! Multam de reteta!

sebirizescu 1

09.03.2013, 16:36

arata super

gaby_duceag 1

09.03.2013, 16:40

da
ca tot ce fac eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc