Pui mexican

de elucubratiiculinare in Pui, 19 Iul 2012 | 26708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat,
  • 450 g amestec de legume mexicane (mazăre, porumb, ardei gras, morcov, fasole păstăi),
  • 1 ceapă,
  • 3 căței de usturoi,
  • o linguriță praf chimen, o linguriță praf chilli,
  • o lingură bulion,
  • 50 ml apă,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare,
  • 2-4 ardei verzi iuți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui mexican:

Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui mexican" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alinutzika 1

20.07.2012, 16:48

delicios!

elucubratiiculinare 1

20.07.2012, 17:44

Mulțumesc pentru aprecieri

jolygina 1

28.08.2012, 14:27

cel mai bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui