Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pieptul de pui se spală, se zvântă și se taie bucățele mici. Tocăm mărunt atât ceapa, cât și usturoiul și se călesc în ulei încins pentru 1-2 minute la foc mare. Adăugăm bucățile de pui și amestecăm. Se prăjesc bine pe toate părțile, apoi adăugăm praful de chimen și chilli și amestecăm. Adăugăm legumele congelate și acoperim cu un capac. Lăsăm la foc potrivit pentru 10 minute, amestecând din când în când, ușor pentru a nu se destrăma carnea. Când legumele sunt făcute, adăugăm bulionul stins cu apă și condimentăm cu sare. Mai lăsăm 2-3 minute și stingem focul. Servim fierbinte și ornăm cu ardei iute tăiat feliuțe. Poftă bună!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult