Pui prajit la temperatura joasa

de danakarin in Pui, 14 Ian 2013 | 7374 vizualizari

COMENTARII (23)

adnia 1

14.01.2013, 09:03

buuun!

diaconta 1

14.01.2013, 09:20

ce dolofan,rumen si bun

danakarin 1

14.01.2013, 09:36

Adnia , multumesc!

danakarin 1

14.01.2013, 09:37

Buna dimineata, Dia! Ma bucur ca-ti place!

- Andreea - 1

14.01.2013, 12:07

ce apetisant arata....

Bya Ralu 1

14.01.2013, 12:52

foarte bun

adry88 1

14.01.2013, 13:36

foarte gustos

diaconta 1

14.01.2013, 13:45

chiar trebuie rabdare pana te poti infrupta din puiul asta delicios

Rocsi 1

14.01.2013, 13:55

Super bun puiul asta...Yamiii

gaby_gabytza 1

14.01.2013, 14:23

buuuuuun

laura_n 1

14.01.2013, 15:12

cred ca merita asteptarea

Lau 1

14.01.2013, 15:25

gustos

Ubulika 1

14.01.2013, 18:58

Sim0na 1

14.01.2013, 22:23

tare interesanta reteta!

danakarin 1

14.01.2013, 23:35

multumesc, fetelor pentru vizionare si aprecieri ! Tare curioasa as fi daca ar incerca cineva reteta, mie mi s-a parut f.bun. E un film cu explicatii pe yuotube, cu Heston Blumenthal.

MotanLaOale 1

14.01.2013, 23:38

Lavinia 1

15.01.2013, 09:30

Foarte fain

mamaieelena 1

16.01.2013, 10:37

Merisor 1

16.01.2013, 19:59

Interesant mod de preparare!

danakarin 1

17.01.2013, 00:49

Merisor

angely_ad 1

24.01.2013, 17:18

chiar am incercat sa stii....a iesit super fraged si suculent....numai ca am uitat sa sterg bine puiul cind l-am scos din apa cu sare si a iesit prea sarata crusta da in resttt yammmiii

danakarin 1

25.01.2013, 19:48

Ma bucur ca ai incercat! Eu numai asa am sa fac. Deci : 60 de sare la 1 l de apa. Atunci e ok. Succes, si multzumesc ca ai incercat!

danakarin 1

25.01.2013, 19:49

60 de grame de sare la 1 l de apa !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui cu legume