Pulpa de curcan cu legume la cuptor

de T I M E A in Curcan, 2 Apr 2014 | 16710 vizualizari

COMENTARII (36)

Lorra 1

02.04.2014, 19:12

super !

Florentina_Cristina 1

02.04.2014, 19:14

arata bine

T I M E A 1

02.04.2014, 19:16

Laura , Florentina multumesc

Rocsi 1

02.04.2014, 19:20

Mmm cat de buna

Satisfyyourcravings 1

02.04.2014, 19:21

Foarte aromată!

T I M E A 1

02.04.2014, 19:22

Rocsi , Adriana

simona72 1

02.04.2014, 19:26

Place tare mult!!

deyutzky 1

02.04.2014, 19:27

arata super!!

T I M E A 1

02.04.2014, 19:29

multumesc Simo , Deyu

babi5 1

02.04.2014, 19:41

Buna papa ai facut

T I M E A 1

02.04.2014, 19:44

Multumesc Babi

mena29 1

02.04.2014, 19:50

Bunatati,bunatati! Daca intru aici,e clar,nu mai am timp si de alte lucruri)Placemult ce ai tu aici,Timi!

T I M E A 1

02.04.2014, 19:54

Mena ), ma bucur ca iti place

Bunica 1

02.04.2014, 20:01

Timea,ce frumos e rumenita ! Buna trebuie sa fi fost!

Valclaudia 1

02.04.2014, 20:05

Constelatialeu 1

02.04.2014, 20:06

Te-ai dat la curcan?

Bya Ralu 1

02.04.2014, 20:12

hmm m-as da si eu la curcanul ei

JulyCris 1

02.04.2014, 20:19

T I M E A 1

02.04.2014, 20:21

Buni a fost tare buna

T I M E A 1

02.04.2014, 20:21

Claudia , July

T I M E A 1

02.04.2014, 20:22

Cleme am gasit in magazin mai ieftin si mi-a facut cu ochiul desi as cumpara un curcan intreg de casa, daca as avea de la cine

T I M E A 1

02.04.2014, 20:22

Bia ))

Tabita _ 1

02.04.2014, 20:44

- Andreea - 1

02.04.2014, 21:59

Ce cutit mov ai

T I M E A 1

02.04.2014, 22:11

Tabita

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in sos de unt si rozmarin