Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 17 Mar 2012 | 6429 vizualizari

COMENTARII (48)

Ina 1

17.03.2012, 20:34

Ce bunatati faci tu, Medi!

Cris2711 1

17.03.2012, 20:35

Chiar asa Ina,mi-a provocat acum o stare de haleala)

Lau 1

17.03.2012, 20:38

ce bine arata

iry-gabriela 1

17.03.2012, 20:39

ce bunatate

Rocsi 1

17.03.2012, 20:40

auzi poate ma inviti maine la masa

Cris2711 1

17.03.2012, 20:41

si pe mine?

mikidaniro 1

17.03.2012, 20:42

degeaba va invita,am mancat eu tot

Cris2711 1

17.03.2012, 20:44

Miki da?nu-i bai ,ca noua ne gatesti tu

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:47

Inuco......bunaciuni se spunepup!

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:48

Cris........

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:48

Multumesc si pup,Sufletista!

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:48

Pup,Iri!

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:49

hahaha,Rocs........e expirata

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:50

Cris eu te astept dar nu mai este din fripturica asta.

Mitinita 1

17.03.2012, 20:50

imi arunci si mie o pulpa

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:50

uite Miki a mancat-o pe toata

Bucataras Medi 1

17.03.2012, 20:53

Miti,tu nu intelegi ca este expirata

ela 1

17.03.2012, 20:56

numai expiraciuni ne dai

Cris2711 1

17.03.2012, 20:58

Medi nu ii bai,ceva bun tot ai tu acum

Mitinita 1

17.03.2012, 20:58

deci nu numai eu umblu cu expiratele

madi_marin 1

17.03.2012, 20:58

ce bine arata.....

Rocsi 1

17.03.2012, 20:59

pai faci prospaturi ce vrei sa ma duci la spital direct??

Bunica 1

17.03.2012, 21:24

rozmarinul a fost condimentul zilei

mamaieelena 1

17.03.2012, 21:28

bun,bun

MotanLaOale 1

17.03.2012, 21:40

bunaciune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare din pulpa de curcan cu ceapa si morcov