Pulpa de porc in sos de ceapa verde si leurda la slow cooker Crock-Pot

de laura_n in Slow Cooker, 2 Apr 2015 | 3869 vizualizari

COMENTARII (33)

Gherca Daniela 1

02.04.2015, 17:48

Rocsi 1

02.04.2015, 20:59

Ce faina!

Sim0na 1

02.04.2015, 22:22

Alt cuc?! Hmm... P
Mai, arata super mancarica.. si dupa cum se vede a iesit foarte frageda! Da` totusi... 6 ore?! Devin o femeie divortata daca sta ginerica atata timp
Te pup

AlexTeacher 1

03.04.2015, 00:06

Bravo ! Ce conteaza cat dureaza daca gateste-n lipsa ta? Gandeste-te ca poti sa faci orice altceva in timpul asta. Somn, citit, televizor, spalat, serviciu. Se termina programul de gatit, intra automat pe mentinere la cald. Mai usor de-atat nici ca se poate... Iar texturile nu se compara

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:20

dantes 1

03.04.2015, 07:14

Foarte buna!

mirela0911 1

03.04.2015, 08:20

Îmi închipui cât de gustoasă este!

simona72 1

03.04.2015, 09:58

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mere coapte la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute