Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 7959 vizualizari

COMENTARII (20)

Bunica 1

28.01.2013, 21:54

Prima sosita,prima servita!O bucata de carne si pentru mine,legumele le las pentru cine vrea o portie dubla

DinDragostePentruGatit 1

28.01.2013, 21:55

Mega bun!

T I M E A 1

28.01.2013, 21:58

de vitel imi place si se face si bine, vita e mai grea. Super bine arata si sigur e delicioasa

Geanina87 1

28.01.2013, 22:01

Ce mancare gustoasa

MotanLaOale 1

28.01.2013, 22:04

bun bun

Merisor 1

28.01.2013, 22:25

Ce fain arata!

Rocsi 1

28.01.2013, 22:30

Cred ca e o bunatate

jolygina 1

28.01.2013, 22:38

delicios

Aurelia 07_07 1

28.01.2013, 22:55

Buna,buna

delia64 1

28.01.2013, 23:12

Tare bine arata si eu am facut azi friptura de vitel,este o bunatate.

Angelina_Elena 1

29.01.2013, 00:44

arata super bine!

danakarin 1

29.01.2013, 05:36

S-a facut incet in aburi....carnea de vitel e delicioasa! Singurul impediment aici la mine e ca e grozav de scumpa... bravo pentru prezentare!

diaconta 1

29.01.2013, 09:30

multumesc mult pentru aprecieri

mamaieelena 1

29.01.2013, 09:52

mmmm ce bunatate

_Alina_ 1

29.01.2013, 10:23

Arata wow! N-am cuvinte...

laura_n 1

29.01.2013, 11:56

excelenta imi place toata combinatia

Lau 1

29.01.2013, 15:47

fain arata

gaby_duceag 1

29.01.2013, 23:27

ce frageda tre sa fie

diaconta 1

29.01.2013, 23:38

Gaby,cam da,numa' pozele's proaste

babi5 1

23.12.2013, 10:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vitel cu legume la cuptor