Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ela in Curcan, 8 Apr 2010 | 7826 vizualizari
Dana Cristea - pusikmea 1
ela 1
pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici
rivka 1
bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?
Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore
da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!
mihaelar63 1
este vorba : aia nu e gospodina care nu stie sa faca 5 feluri dintr-o gaina " , prin extensie merge si la curcan
multumesc mihaela,pe unde ai disparut in ultimul timp?
adnas54 1
Imi place carnea de curcan. Nu am un asemenea vas dar idea e interesanta, cred ca are un gust aparte.
adna in vasul roman mancarea e mai sanatoasa si nu se face in suc propriu aproape,carnea
nadina73 1
super buna imi plac si mie
nadina e bun
mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu
nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze
babi5 1
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!