Pulpe de iepure cu bere

de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2011 | 12145 vizualizari

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

19.05.2011, 11:04

Rocsi 1

19.05.2011, 11:11

alice..arata foarte bine!!

divainbucatarie 1

19.05.2011, 11:25

bun si gustos!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 11:39

buuun!

deyutzky 1

19.05.2011, 12:35

Lau 1

19.05.2011, 13:05

mamaieelena 1

19.05.2011, 13:12

eu sunt convinsa ca vei atrage atentia cu delicatesa aceasta arata super bine

alice_ciobanu 1

19.05.2011, 14:11

multumesc fetelor
sper cit de cit..macar sa se uite si pe la mine pardon..pe la iepurele meu

Anamaria7 1

19.05.2011, 14:16

tzop, tzop! si la mine in farfuuu

adry88 1

19.05.2011, 15:36

Ina 1

19.05.2011, 17:18

Eu ma uit, Alice
Foarte buna fripturica

rivka 1

19.05.2011, 17:27

nu mai mananc in viata mea iepure darrrrrrr ce bine arata portiaaaaaaa, daca m-ai prosti ca e gaina mananc tot.

mirela0911 1

19.05.2011, 19:33

nilguin 1

19.05.2011, 22:10

cu toate ca nu mananc miel la cat de bine arata vreau si eu o bucatica

RuxyRux 1

19.05.2011, 23:10

Arata grozav

alice_ciobanu 1

20.05.2011, 12:06

rivka..pe mine asa m-au prostiti ptiam data...ca e gaina

alice_ciobanu 1

20.05.2011, 12:06

NIl...nu e miel..din ala nici eu nu maninc..e tzupa-tzup

Sylvia 1

20.05.2011, 18:37

excelent arata, am mancai iepure in bere si stiu ce bunatate iese !

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita cu praz