Pulpe de iepure cu bere

de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2011 | 11958 vizualizari

COMENTARII (18)

La Ancuta 1

19.05.2011, 11:04

Rocsi 1

19.05.2011, 11:11

alice..arata foarte bine!!

divainbucatarie 1

19.05.2011, 11:25

bun si gustos!

Dya Daniela Andrei 1

19.05.2011, 11:39

buuun!

deyutzky 1

19.05.2011, 12:35

Lau 1

19.05.2011, 13:05

mamaieelena 1

19.05.2011, 13:12

eu sunt convinsa ca vei atrage atentia cu delicatesa aceasta arata super bine

alice_ciobanu 1

19.05.2011, 14:11

multumesc fetelor
sper cit de cit..macar sa se uite si pe la mine pardon..pe la iepurele meu

Anamaria7 1

19.05.2011, 14:16

tzop, tzop! si la mine in farfuuu

adry88 1

19.05.2011, 15:36

Ina 1

19.05.2011, 17:18

Eu ma uit, Alice
Foarte buna fripturica

rivka 1

19.05.2011, 17:27

nu mai mananc in viata mea iepure darrrrrrr ce bine arata portiaaaaaaa, daca m-ai prosti ca e gaina mananc tot.

mirela0911 1

19.05.2011, 19:33

nilguin 1

19.05.2011, 22:10

cu toate ca nu mananc miel la cat de bine arata vreau si eu o bucatica

RuxyRux 1

19.05.2011, 23:10

Arata grozav

alice_ciobanu 1

20.05.2011, 12:06

rivka..pe mine asa m-au prostiti ptiam data...ca e gaina

alice_ciobanu 1

20.05.2011, 12:06

NIl...nu e miel..din ala nici eu nu maninc..e tzupa-tzup

Sylvia 1

20.05.2011, 18:37

excelent arata, am mancai iepure in bere si stiu ce bunatate iese !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui dezosat umplut cu orez brun si multe legume