Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

de papabundetot in Pui, 18 Aug 2013 | 2674 vizualizari

COMENTARII (12)

babi5 1

18.08.2013, 09:47

Valclaudia 1

18.08.2013, 09:56

Lia_ 1

18.08.2013, 10:26

Buna Dana !

cand am intrat pe profilul tau acum si am vazut numele, mi-a sunat cunoscut ... ca sa vezi ce mica e totusi lumea internetului ...

mi-a picat fisa ca aveam salvata in favoritele mozillasului meu o reteta de la tine; am cautat si am gasit, era Tiramisu desi o am si eu in caiet dar am salvat ca s-o compar sa vad daca difera si s-o incerc curand; dar site-ul de pe care am salvat-o era petitchef, se vede ca mi-a fost lene sa intru la sursa

foarte interesanta reteta asta, ingrediente exotice

laura_n 1

18.08.2013, 10:41

interesanta combinatia de arome

gaby_gabytza 1

18.08.2013, 10:51

buuuun

papabundetot 1

18.08.2013, 11:21

Multumesc Lia,ma bucur sa aud asta!!

Cris2711 1

18.08.2013, 11:23

place

Rocsi 1

18.08.2013, 11:54

Imi place ca prepari si mananci asa in diverse combinatii

ianculubita 1

18.08.2013, 12:40

Bya Ralu 1

18.08.2013, 14:19

bun

Corinuta 1

18.08.2013, 14:35

Vai di mini cum suna!

MotanLaOale 1

20.08.2013, 09:56

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in bere neagra la cuptor