Pulpe de pui la ceaun cu mamaliga la gratar

de Sylvia in Pui, 10 Aug 2010 | 15502 vizualizari

COMENTARII (15)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 15:33

epurasha2bb 1

10.08.2010, 16:11

ooo , sylvie ce ai facut aici! o mancarica tare apetisanta! imi place mult si puiul la ceaun si mamaliga la gratar! mancarica traditionala servita elegant a la sylvia 5f!

lia maria 1

10.08.2010, 17:51

tare bine aratasi ce buna e

Laly 1

10.08.2010, 18:40

Si eu vreau un copanel

Sylvia 1

10.08.2010, 20:57

E super buna sa testati reteta de mamaliga la gratar

mena29 1

10.08.2010, 22:52

Nota maxima cu felicitari

Rocsi 1

10.08.2010, 22:57

o delicatese

Bucataras 1

10.08.2010, 23:41

cume untul ala? am vazut si pe la noi, dar n-am luat

Corinuta 1

11.08.2010, 00:16

5 furcu!

gaby_duceag 1

11.08.2010, 08:26

nadina73 1

12.08.2010, 00:37

sylvia e super 5f

Sylvia 1

12.08.2010, 12:50

Fetelor merci de laude, vedeti voi cum faceti cu pulpele dar mamaliga trebuie sa o testati macar o data e bestiala eu m-am indragostit de ea

Sylvia 1

12.08.2010, 12:54

Bucataras untul ala e bestial daca esti la dieta nu-ti baga ispita in casa are prin el graunte mari de sare de mare , se tine mereu la frigi sa fie tare si se taie feliute subtiri e ca o cupola si in interior. Pe o paine proaspata cu o felie de jambon crud afumat e durere Aici sunt mai multe sortimente de unt cu sare, cele facute in normandia sunt cele mai bune, cred ca President e the best intre ele, am luat si mancat si in Ro e la fel de bun ca aici se importa nu e facut in alta parte . Deci asa o data poti sa te ispitesti cu o cutie.

Sylvia 1

12.08.2010, 12:55

Nadina am facut gomboti dupa reteta ta

elena1988 1

13.03.2011, 17:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de mamaliga cu carne de pui