Pulpe de pui la cuptor

de Mitinita in Pui, 21 Apr 2017 | 8702 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

21.04.2017, 09:26

bune bune

-Licurici- 1

21.04.2017, 09:44

Foarte bune!

CameliaR 1

21.04.2017, 10:12

Ce bine arata!

anca_rm 1

21.04.2017, 10:48

ce rumena si frumoasa este

Constelatialeu 1

21.04.2017, 12:18

Ce bulane bronzate ti-ai tras......

Bunica 1

21.04.2017, 13:42

Bune pulpe ai făcut!

Lau 1

21.04.2017, 15:40

Gherca Daniela 1

21.04.2017, 17:32

Rahela Velicu 1

21.04.2017, 17:51

Foarte gustoasa!

Rocsi 1

21.04.2017, 20:30

Am auzit ca m-ai strigat la masa!

Valclaudia 1

21.04.2017, 20:39

ce rumen este! Si apetisant....

miki_a 1

21.04.2017, 23:54

mirela0911 1

23.04.2017, 19:42

Bune pulpe!

dantes 1

24.04.2017, 10:23

Bune!

oanapl 1

24.04.2017, 16:15

Arata grozav!

mihaelar63 1

24.04.2017, 22:55

Bine rumenit , asa cum trebuie sa fie

madi_marin 1

04.11.2017, 17:53

mmmm....cum arataaaa!

diaconta 1

14.01.2018, 21:59

Deci mie mi-a scapat bunaciunea?
Sa mai faci

Ancutsa 1

08.02.2021, 21:53

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui umplut