Pulpe de pui marinate cu legume in vasul roman

de kamy in Pui, 2 Mai 2011 | 3707 vizualizari

COMENTARII (47)

Rocsi 1

02.05.2011, 19:02

ce fain

ela 1

02.05.2011, 19:02

ce bunatate.......................

kamy 1

02.05.2011, 19:02

rocsi...hai la masa

kamy 1

02.05.2011, 19:03

ela...si tu

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:14

si eu

Dya Daniela Andrei 1

02.05.2011, 19:16

tare bine arata!!

kamy 1

02.05.2011, 19:16

mihaela...si tie da mai poti???

kamy 1

02.05.2011, 19:17

dya...multumesc hai la masa

diaconta 1

02.05.2011, 19:25

pai ce cuvinte-ti mai trebuie cand ai bunaciunea asta la cuptor? doar noua ne trebuie sa te laudam si sa-nghitim in sec sau sa salivam

RuxyRux 1

02.05.2011, 19:28

Vai ce bine arata...Saby stie? Ca mama ei gateste asa bine? Super Kamy

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:41

nu prea mai pot dar mai indes

kamy 1

02.05.2011, 19:46

dia...trebuia sa folosesc vasul celalalt,mai mic si 4 pulpe sa le bag in conge sabi a vrut 2 si le-a mancat da legume ba

kamy 1

02.05.2011, 19:47

ruxy...cred ca stie,ca prea "baloteaza" cateodata mi-as fi dorit sa fac fix pix si sa nu mai manance atat si cate mai am de invatat de la voi

kamy 1

02.05.2011, 19:48

mihaela....papa cat incape ca este

mihaelaM 1

02.05.2011, 19:55

Cris2711 1

02.05.2011, 20:18

si eu balotez ca arata pe cinste

kamy 1

02.05.2011, 20:29

cris...baloteaza draga mea ca este cata vrei

Cris2711 1

02.05.2011, 20:40

atunci avanti mersi Bella

kamy 1

02.05.2011, 20:52

cris,,,sa-ti fie de bine

Mitinita 1

02.05.2011, 21:17

vasul roman e vasul de lut?

kamy 1

02.05.2011, 21:20

miti....nu....vasul de lut e ala emailat(lacuit)macar pe exterior si vasul roman e cel pe care-l lasi in apa macar 2 ore....in vasul roman de obicei nu se pune apa,ca se formeaza aburi in interior

kamy 1

02.05.2011, 21:21

daca vrei iti pun niste poze cu amandoua

mirela0911 1

02.05.2011, 21:34

Chiar fara cuvinte, stam si salivam

kamy 1

02.05.2011, 21:37

mirela....da nu sta si saliva hai la masa

La Ancuta 1

02.05.2011, 21:40

ce bunaciune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui