Pulpe pane

de mihaelaM in Pui, 3 Iul 2011 | 7640 vizualizari

COMENTARII (24)

diaconta 1

03.07.2011, 16:20

am venit si eu
pentru asta trebuie rabdare ca sa se patrunda bine carnita

mihaelaM 1

03.07.2011, 16:23

te servesc cu mare drag Dia
e nici chiar asa multa rabdare, ca sincer nici eu nu am rabdare.Mai dai o fuguta la pc,eu ma mai joc si cu copii,dar atentie sa nu uiti de ele ca le faci negre eu am patit-o o data cu o mancare era un fum la mine in bucatarie....

diaconta 1

03.07.2011, 16:36

mai bine stau prin bucatarie oricum e frig,mai ca-mi vine sa dau drumul la incalzire

Lau 1

03.07.2011, 16:36

bun

mihaelaM 1

03.07.2011, 16:39

sa stii ca eu i-am dat drumul dimineata vreo 1ora eu am o scuza..bebe

mihaelaM 1

03.07.2011, 16:39

multumesc Lau

ionela2682 1

03.07.2011, 16:51

eu le bag la cuptor..dar dau prin faina ,ou si pesmet de 2 ori....
Dra nu refuz unul de la tine!!!!!

mihaelaM 1

03.07.2011, 17:08

nu am facut pana acum la cuptor...si cu faina si pesmet nici atat de fiecare data am facut ori cu una ori cu alta
Ia si papa

Rocsi 1

03.07.2011, 18:03

crocante..bune

monike 1

03.07.2011, 19:15

bravo miha

mihaelaM 1

03.07.2011, 20:09

da Rocsi crocante

mihaelaM 1

03.07.2011, 20:09

multumesc Monik

adry88 1

03.07.2011, 21:08

vreau si eu k arata super

getix 1

03.07.2011, 21:25

foarte bune

mihaelaM 1

03.07.2011, 21:49

sigur Edy

mihaelaM 1

03.07.2011, 21:50

multumesc Getix
o intrebare ,daca nu sunt prea indiscreta..de unde iesti?imi pari cunoscuta

mirela0911 1

03.07.2011, 22:48

buuune

mihaelaM 1

03.07.2011, 23:02

multumesc Mirela

deyutzky 1

04.07.2011, 01:13

buneee

mamaieelena 1

04.07.2011, 07:10

bune rau

lilik 1

04.07.2011, 16:12

ce bune

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

multumesc Dey

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

multumesc Mamaie

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:37

te poftesc cu mare drag Lilik

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Copanele pane cu cascaval