Pulpe pe pat de sare aromata

de lilik in Pui, 20 Ian 2011 | 4103 vizualizari

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

20.01.2011, 11:52

pulpeeeeeeeeee bune

La Ancuta 1

20.01.2011, 12:25

si eu vreau

DIANA B 1

20.01.2011, 12:49

Sper ca nu le-a fost frig pe patu' ala , stii , sarea tine frig si umezeala .
Place si

aziz 1

20.01.2011, 13:00

deliciosss

Dana Cristea - pusikmea 1

20.01.2011, 13:55

super, si eu fac asa, dupa parerea mea este cea mai simpla friptura

nadina73 1

20.01.2011, 14:16

ce bine arata

lia maria 1

20.01.2011, 14:32

delicioasa fripturica

lilik 1

20.01.2011, 15:25

asa e Dana se face singura
multumesc frumos tuturor

Dana_Retetegg 1

20.01.2011, 15:39

LUK 1

20.01.2011, 15:41

foarte bune

lilik 1

20.01.2011, 17:16

retetegg,Luk

RuxyRux 1

20.01.2011, 17:51

Ohoooo ce idee...eu fac pestele pe sare...la pulpe nu ma gandeam

Rocsi 1

20.01.2011, 18:15

MIUTA 1

20.01.2011, 19:46

lilik 1

20.01.2011, 20:32

Ruxy,Rocsi,Miuta

kamy 1

20.01.2011, 20:36

sunt bune si asa stiu

lilik 1

20.01.2011, 20:43

Kamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu gutui