Ratatouille

de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri de post, 1 Iun 2010 | 7828 vizualizari

COMENTARII (28)

gaby_duceag 1

01.06.2010, 09:39

Grozav ! Ce coloristica si cate gusturi ! . Ai pus vara-n farfurie

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:42

arata demential...si in vas roman daca am observat eu bine, mama mama ce bunanate

ela 1

01.06.2010, 09:52

ce nebunie de culori ai in farfurie

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 10:05

@gaby - pai am pus vara in farfu, ca e oficial vara. e 1 iunie, deci... la multi ani tuturor copiilor .
@pusik - da, in vas roman l-am pregatit. ms pentru aprecieri
@ela - sa vezi ce nebunie de gusturi si arome

Ina 1

01.06.2010, 10:55

tavi, vad ca ti-ai facut unghiile cu lac

Ina 1

01.06.2010, 10:56

mancarea e excelenta! deja sotul imi zice ca vrea sa-i fac si lui asa, deci vin si cu furculitele de rigoare,

gaby_duceag 1

01.06.2010, 10:59

@ina esti totala )), noroc cu sotu' ca mai dai si tu niste furculite ))

Rocsi 1

01.06.2010, 11:14

ce colorata e...superb

epurasha2bb 1

01.06.2010, 11:23

imi place mult cum ti-a iesit! e .. de facut!dar sa stii ca eu pana sa vad filmul cu soricelul nu auzisem de asa ceva

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:25

@Ina - Si ce? Esti geloasa pe lacul meu de unghii ? Credeam ca am stabilit: am ajutor, are unghii si simt al umorului. Nu pot fotografia si da la rasnita de piper in acelasi timp, dar... o sa incerc, sa vedem ce iese .

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:37

@epurasha - , da! dar sa stii ca oarecum multi romani il gateau fara sa stie. plus cateva legume si modul de preparare care difera pe alocuri, este un soi de ghiveci calugaresc de-al nostru.

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:10

cam asa !

rivka 1

01.06.2010, 12:34

foarte bun, asa este este ceea ce noi numim ghiveci de legume! prin alte tari o fii avand alta denumire, pana sa vad filmul cu sobolanul acela(ca nu e soricel e sobolan toata ziua epurasa) nici eu nu auzisem de ratattouile il stiam de ghiveci de legume, oricum i-am zice e foarte gustos

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 12:41

@rivka - eeeee, la noi, ghiveciul de legume mai vine cu multe alte legume in plus fata de ratatouille (mazare, morcovi, fasole verde, eu pun si conopida, bineinteles cartofi); e oarecum altfel si modul de preparare, dar ai dreptate - bune ambele.

rivka 1

01.06.2010, 12:52

daaaa , mie personal imi place mai mult ghiveciul si musai! sa pui si conopida da ai dreptate! bune ambele si sanatoase!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

O nebunie..............excelent arata si cred ca este un deliciu.............vin la tine la masa, m-am hotarat...........

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

uitasem sa-mi iau furculitele si m-am intors...............

ela 1

01.06.2010, 15:13

mai Tavi cand sa ii explic chestia cu unghiile Inei,tu ai sters ce ai scris

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:34

@Ela, ce am sters? N-am sters nimic!!
@Medi - Te astept oricand. Inteleg ca suntem "consateni" in Bucuresti, iar tu faci niste minunate pulpe de pui la care o sa ma autoinvit. In plus, si tu si sotul tau inteleg ca sunteti fanii preparatelor din peste .

ela 1

01.06.2010, 15:35

spuneai sa ii explic Inei cum e cu unghiile ajutorului tau,pe care le-am descoperit prima la al 10lea comentariu

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:56

da, la calzone, n-am numarat al catelea comentariu.

nadina73 1

01.06.2010, 16:37

super am trecut-o la favo suna tare bine si e si o retata de post grozava cu siguranta 5 furcu tavi felicitari

Sylvia 1

01.06.2010, 16:42

Excelent arata imi place f mult cum ai preparat-o !

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 17:09

Tavi , ne-am mutat la inceputul anului in Otopeni dar nu-i bai ,pana in Bucuresti este o aruncatura de bat................asa este ne place tare mult pestele si pe deasupra George este si un impatimit in ale pescuitului.................

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 17:11

@Sylvia - Iti multumesc. Eu m-am tot gandit la al tau Coq au vin, ajungand la concluzia ca nu se merita stricat prin adaptare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille