Ratatouille a' la Tavi

de Ina in Mancaruri de post, 2 Iun 2010 | 6819 vizualizari

COMENTARII (129)

Sylvia 1

02.06.2010, 15:57

Si de la mine nota maxima, meriti toate furculitele din lume, bestial arata

Ina 1

02.06.2010, 17:04

Sylvia, multumesc mult!!!

Rocsi 1

02.06.2010, 19:12

ina eu una iti dau 10 ce bine arata

Bucataria_lui_Tavi 1

02.06.2010, 19:24

Ina, acum vaz chestia cu profesorul. Nu exagera... Sa-i spunem sursa de inspiratie . Meritul pentru ce ai gatit tu azi oricum iti apartine in exclusivitate.

epurasha2bb 1

02.06.2010, 19:46

ce super ti-a iesit! as face si eu dar u am tot ce trebuie, mai aman.

Ina 1

02.06.2010, 20:00

rocsi, multumesc

Ina 1

02.06.2010, 20:02

tavi, Costel al meu a avut un amendament : data viitoare sa nu mai pun rozmarin Cica a mancat cu noduri, de la condimentul ala, dar mie mi-a placut mult

Ina 1

02.06.2010, 20:03

Epurasha, e usor de facut si sanatoasa. De gustoasa, nu mai vorbesc.

gaby_duceag 1

02.06.2010, 20:21

Bravo Ina, asa si tre' sa-ti asculti sotu' ) . 1. Sa-i faci ce cere-adica ratatouille. 2 sa scoti rozmarinul . Nici noi nu suntem fani condimente, imi ajung degetele de la o mana sa le numar pe cele folosite frecvent.Eu am acum la cuptor tot o reteta de la Tavi, pastravuul cu legume la cuptor. astept sa-l gust

gaby_duceag 1

02.06.2010, 20:22

faina reteta si nota pe masura

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 20:41

cand toti din casa sunt pe aceiasi lungime de unda totul este ok dar cand mie imi plac condimentele si lui george nu ,pai cum e?
Ina a gatit a la tavi acuma bag sama ca si tu gaby gatesti pastrav a la tavi............pai ce sa mai inteleg eu?................si ca sa nu inteleg gresit gaby te rog un pastrav este al meu........................si ca sa vedeti diferenta............ eu gatesc a la sylvia in seara asta

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 20:42

va dati seama daca scriu asa mult cat pot sa vorbesc?

gaby_duceag 1

02.06.2010, 20:44

medi, medi....cum ma faci tu sa tastesz iar). nu e nimic de inteles.. Aveam niste pastravi, si-am cautat o reteta simpla si buna sa-i prepar la cuptor. Dincolo de glume, caterinca, interpretari- lucuri care fac deliciul siteului si ne atrag zi de zi, Tavi, consider ca gateste foarte bine si are retete accesibile, ba mai mult sustinute de si imagini ce au impactul vizual scontat.Asta m-a facut sa aleg sa prepar tocmai reteta lui. Mah da ' serioasa am devenit

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 20:47

chiar asa esti prea serioasa si nu intra in prea multe detalii ca un pastrav chiar daca nu mi-l pui deoparte tot ti-l fur...................

Bucataria_lui_Tavi 1

02.06.2010, 21:01

Ina - Adaptati dupa gustul vostru. Eu am respectat reteta traditionala si, in plus, eu imi cultiv singur plantele aromatice. Le am la indemana, pe terasa, ar fi si pacat sa nu le folosesc cat sunt proaspete.
P.S. N-am citit nimic din dialogul dintre Medi si Gaby, dar iti multumesc Gaby pentru apreciere

rivka 1

02.06.2010, 21:08

tavi de fiecare data raman cu gura cascata de admiratie cand vad cate un barbat asa pasionat de bucatarie fara sa fie de meserie bucatar, mi se pare fff sexy haha, bravo

Bucataria_lui_Tavi 1

02.06.2010, 21:26

@rivka - , chiar nush ce sa zic... sunt pasionat si de fotografie fara a fi fotograf, de muzica (cant la pian, chitara) fara a fi muzician. nu sunt chiar o rara avis, dar... daca zici tu... nu pot contrazice o doamna

gaby_duceag 1

02.06.2010, 21:27

TAVI,nu incercam sa te perii, n-am niciun interes. Mi-am exprimat doar parerea si-am pus-o la punct pe Medi ))

gaby_duceag 1

02.06.2010, 21:41

ah, am uitat. A fost foarte foarte bun pestele. Doar capere n-am avut in rest am pus de toate, ca si noua ne plac. multam fain !

Bucataria_lui_Tavi 1

02.06.2010, 21:53

@Gaby - Hai sa nu bantuim ratatouille-ul minunat al Inei cu a noastra semantica . Tips de inlocuit capere - castraveciori (cornisori in otet) tocati marunt.

ela 1

02.06.2010, 22:36

=apropo de conversatia serioasa si inteligenta pe care am urmarit-o cu interes

Ina 1

03.06.2010, 07:58

Gabytule, mereu imi ascult sotul ! Altfel moare de foame, ca-i pretentios rau la mancare

Ina 1

03.06.2010, 08:00

Tavi, in curte am marar, patrunjel, telina, leustean, cimbru menta si busuioc. Rozmarin nu cred ca am sa-mi pun, ca am vazut ieri reactia sotului

Ina 1

03.06.2010, 08:02

oricum, m-a distrat dialogul vostru

gaby_duceag 1

03.06.2010, 08:13

da..bine..suntem de pomina..).De azi sunt cuminte, am zis !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancare de legume cu orez