Reteta de cornuri de post insiropate, cu gem si cacao

de Rocsi in Dulciuri, 24 Noi 2015 | 53074 vizualizari

COMENTARII (55)

DaniChiriac 1

20.03.2017, 15:00

Sună/arătă delicios! Am, totuși, o întrebare: aluatul nu trebuie lăsat puțin la dospit? Mulțumesc și spor la muncă!

Rocsi 1

22.03.2017, 19:08

Buna DaniChiriac. Nu trebuie lasat aluatul la dospit. Numai bine!

Criss 1

10.12.2019, 10:07

gaby_gabytza 1

10.12.2019, 20:05

Minunate îmi plac la Nebunie

Rocsi 1

10.12.2019, 20:53

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu visine si nuca