Reteta de preparare a papanasilor

de gepiza in Prajituri, 30 Sep 2012 | 8772 vizualizari

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

30.09.2012, 23:34

buni papanasii

MotanLaOale 1

30.09.2012, 23:38

gaby_gabytza 1

01.10.2012, 07:07

Gustosi

Lau 1

01.10.2012, 09:17

Ubulika 1

01.10.2012, 09:53

miam miammm

adry88 1

01.10.2012, 10:06

buni de tot

Rocsi 1

01.10.2012, 10:37

Bine ai venit!

Cris2711 1

01.10.2012, 11:32

dobrezaira 1

01.10.2012, 13:06

arata super, pot sa iau unul?

Alexandra Elena 1

01.10.2012, 14:23

arata bine

alinutzika 1

01.10.2012, 14:41

clar ca-s bune

RuxyRux 1

01.10.2012, 15:36

...si...mmmmmmmm....deliciu!

lilik 1

02.10.2012, 10:37

nu pot refuza niciodata bunatatea asta

Sim0na 1

02.10.2012, 12:17

as manca la orice ora!!!

gepiza 1

02.10.2012, 19:31

Multumesc pentru aprecieri si pentru primire!
Sigur ca puteti sa luati cate unul!

bebelusha18 1

04.10.2012, 19:49

ce bine arata..mmmm..vreau si eu

ela74 1

23.06.2013, 17:01

este o reteta foarte buna de papanasi,doar ca cei unguresti nu sunt asa(am trait 16 ani intr-o casa de maghiari).Cei unguresti sunt cu lapte,gris,branza dulce,zahar vanilat pesmet,zahar si frisca obtional,daca voi avea timp sa fac poze o sa postez reteta ungureasca de papanasi,cea pe care o stiu eu....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor cu frisca si finetti